27/04/2016

ALTEST

ALTEST

Фирма Altest е на пазара от 1992 г., като основно предприятието се специализира в производство и търговия на алуминиеви и PVC профили. След няколко години, когато фирмата вече е популярна на пазара и има натрупан опит , откриват собствено производство.  С течение на времето фирмата успява да се наложи както на българския пазар, така и на международния.

PVC профилите, които са произведени от тази фирма, са много добре познати в България и целия Европейски съюз.

През 2010 г. Altest започва да произвежда алуминиеви системи за врати и прозорци, които са познати на пазара под името Алтест. Успоредно със заппчването на производство на профили, фирмата изгражда и инсталация за тяхното боядисване в различни цветове по RAL.

Мотото на фирмата е постоянно развитие и усъвършенстване, както и стремеж към постигане на максимално високи резултати и отговаряне на изискванията на клиентите и крайните потребители.

Първите продукти на фирмата са системите ПОНИ и ЕСКИМОС.

Системата ПОНИ е серия с непрекъснат термомост, или така наречената студена серия.

Системата ЕСКИМОС е серия, която има прекъснат термомост.

През 2011 г. конструкторите на фирмата осъществяват оптимизиране на профили от студената серия на фирмата и по този начин подобряват качествата им. Това са профилите А375 0005, А 375 0170 и А 375 0225S.

От 2010 г. Altest предлага алуминиеви системи за врати и прозорци. В това производство участват множество нови специалисти. Разширяването с второ производство е в отговор на нарасналото търсене на продуктите, които съответстват на европейските изисквания за стил, изолация, функционалност.

Altest Pony без прекъснат термомост е система, подходяща както за фиксирани, така и за отворяеми елементи, поради високата си стабилност. Подходяща е за каси, крила със и без стъклодържател, комбинирани каси за капаци, за отваряне в две плоскости, навън, навътре, тип хармоника и др.

375 PONI без термомост съответства на стандарта за алуминий DIN 1725 T1. С нея могат да се изпълняват различни панти и сглобки. Съответства на всички стандарти.

530 ESKIMOS с прекъснат термомост също съответства на стандарта за алуминий DIN 1725 T1. Предлага повишена изолация и възможности за отваряне на каси и крила както едноосово, така и двуосово.

Едно от новите неща в продуктовата гама на ALTEST са алуминиевите кепенци. Те се предлагат не само разнообразие от цветове, включително имитация на дърво, но и много важни предимства – допълнителна сигурност и надеждност.P

 

Повече информация за производителя, може да намерите в сайта им ТУК

 

Начало                                                                                                                                                                  Производители