27/04/2016

KBE

MINI3

Фирма KBE е основана през 1980 година като Kunststoffproduktion für Bau-und Elektrotechnik (Производство на пластмаси за строителството и електротехниката). За много кратко време успява да се присъедини към челната група на производителите на профили за прозорци както в Германия, така и в цяла Европа.

КВЕ е един от първите производители на PVC прозорци, получили престижното международно сертифициране за стандарт на качество по DIN ISO 9001. ISO 9001 е сертификат даващ гаранция за постоянно качество на марката. Профилите за прозорци КВЕ се произвеждат от PVC ( поливинилхлорид ). Този материал се прави от естествени суровини: сол и масло, той е химически инертен и не влияе на околната среда. КВЕ е първият производител на PVC дограма преминал към технологията Greenline. Отказвайки се от употребата на олово, КВЕ започва производство на PVC дограма в пълно съответствие с всички екологични стандарти.

PVC профилите КВЕ не вредят на околната среда, както по време на производствения процес, така и по време на експлоатация и рециклиране.

PVC дограма KBE е изключително издръжлива на неблагоприятни метеорологични условия и запазва дълго блясъка и белотата на дограмата.

PVC дограма КВЕ е трикамерна с широчина на профила 58мм. Това е една от най-популярните и гъвкави системи за ПВЦ профили. Тези прозорци са подходящи за различни климатични условия и различни жилищни и търговски обекти.

– Три камерен профил с ширина 58мм

– Стъклопакет 24мм

– Устойчивост на топлина 0,65 м ² ° C / W;

– Добра звукоизолация

– Технология на изработка – Greenline

– Гаранция на профила 30 години

Пет камерната система КВЕ е с подобрени топло-и звукоизолационни свойства. Това е и един от най-популярните и разнообразни PVC профили и е пример за добра геометрия. Универсалността на профила, позволява използването му при различни климатични условия и на различни строителни обекти. Тези прозорци са устойчиви на замръзване, топлина и внезапни температурни промени.

– Пет камерен профил с ширина 70 мм

– Коефициент на топлоизолация 1,3 W/m2K

– Устойчивост на топлина – 0,79 м ² ° C / W

– Добра звукоизолация

– Екологично чист пластмасов състава, направен по технологията Greenline.

– По-голяма защита на прозорци от чупене

– Гаранция на профила 30 години

 

Повече информация за производителя, може да намерите в сайта ТУК

Начало                                                                                                                                                                  Производители