27/04/2016

ALUMIL

ALUMIL5

Фирма Alumil е най-големият производител в Гърция на алуминиеви профилни системи. Тя е позната и на европейския пазар, тъй като е една от най-големите фирми в тази област на европейско ниво.

Като водеща фирма в европейски мащаб, Alumil използва съвременни производствени технологии за получаване на екструдирани крайни продукти от алуминий. Екструдерното оборудване на фирмата е с капацитет от 1350 до 4000 тона. Годишното производство на Alumil е повече от 73 000 тона. За осигуряване на достатъчно продукция за нарастващото търсене на профили Alumil освен петте завода на фирмата в Гърция са изградени още един завод в България и един в Румъния.

Alumil разполага с автоматизирана леярна. Линиите за прахово боядисване са седем. Една от тези линии е вертикална и има капацитет 58 000 тона. Част от оборудването са и двете линии, по които се нанася специално покритие, имитиращо дърво.

Като гаранция за качеството на продуктите се извършва тяхното сертифициране от институти с международен авторитет. Сертифицирането удостоверява, че продуктите на Alumil съответстват на изискванията на Европейския съюз не само по отношение на качеството, но и по отношение на топлоизолацията, хидроизолацията и звукоизолацията.

Сертифициране за устойчивост на въздействието на статични и климатични фактори, от IFT ROSENHEIM – Германия

Сертифициране за качество на праховото боядисване на профилите съгласно системата QUALICOAT

Сертифициране за качество съгласно системата за качествен контрол ISO9001.

Сертифициране за екологичност на мениджмънта и производството съгласно ISO14001.

Алуминиевите системи на Alumil и техните предимства:

M 9400 е подходяща както за прозорци, така и за врати. Дава възможност за отваряне в две равнини. Допълнителни предимства са уплътняването с 3EPDM уплътнители и възможността за монтиране на стъклопакет с дебелина 10-32 мм.

M 9000 е система, подходяща за плъзгащи се конструкции, вътрешни прегради и малки отвори. Допълнителни предимства са уплътнението и термоизолацията, както и възможността за поставяне на стъклопакет с дебелина до 20 мм.

M 9200 е система за плъзгащи се конструкции, средни и големи отвори. Плъзгането е плавно и безшумно, по неръждаема стоманена релса. Можете да поръчате монтиране на стъклопакет с дебелина 16-20 мм.

 

Повече информация може да намерите в сайта на производителя ТУК

 

 

Начало                                                                                                                                                                  Производители