27/04/2016

VEKA

века

Модерните прозорци от РVС дограма VEKA обединяват положителните страни на* дървените и алуминиевите прозорци и в много голяма степен не притежават техните отрицателни качества. С многокамерните системи VЕКА ще отговори на най-високите очаквания на клиентите си.

PVC дограмата VEKA е най-предпочитаната марка в Германия. Компанията се появява в края на шейсетте години в град Зенденхорст и постепенно се налага в цяла Германия, а сега притежава заводи в Съединените щати, Канада, Китай, Великобритания, Полша, Франция, Белгия, Испания и Русия. Марката VEKA е прочута на първо място с качеството си. Специални серии се прилагат масово в най-суровите места по света – крайните северни територии на Русия и Канада. Обратно на тенденцията при други производители, VEKA не предлага така наречените “икономични профили ” (с изтънени стени и слаба армировка).

Дограмата с профили VEKA предлага:

Многообразие във формите и пропорциите.

Много и разнообразни цветове – не само в бяло или в дървесен цвят .

Модерен дизайн и атрактивни рамки, подходящи за ново строителство, санирани стари сгради, както и за сгради-паметници на културата.

Оптимална топлоизолация.

Коефициент на топлопреминаване Uw /в зависимост от остъкляването/ до 1.3 W/m.

По-малко разходи за енергия.

Екологически чист продукт. Подходящ е за хора с астма и други алергични заболявания. Профилите VЕКА не замърсяват въздуха и подлежат на рециклиране.

Оптимална шумоизолация. Поглъщат от 35 до 38 dB и отговарят на всички степени на звукозащита.

Особено гладка повърхност – лесна за поддръжка, не е нужно боядисване.

По-голяма сигурност от неканени гости чрез противовзломен обков и дръжки-секюрити.

Устойчиви на атмосферни влияния гумени уплътнения, произведени от етилен-пропилен термополимерен каучук.

Идеална статика чрез масивни усилващи профили, съгласно стандартите на VЕКА.

Дълъг живот, гарантиран от строг вътрешен контрол в Центъра за изпитание на VЕКА.

Сертификатите на фирма VEKA са от реномирани национални и международни независими атестационни институти, които потвърждават факта, че качеството е с  високи стандарти. Системите на VЕКА са изпитани и сертифицирани от клас А по DIN EN 12608. Дебелината на външните стени на профилите от 3 мм осигурява по-голяма здравина в ъглите и стабилност на конструкциите, по-добра топлоизолация и шумозащита.

Качеството VЕКА обхваща и много други аспекти извън това на продуктите: изключително богата профилна гама, сигурни доставки, система за опазване на околната среда,  програми за обслужване на клиентите.

Класическата VEKA система SOFTLINE 70 AD е с широчина на профилите от 70 мм. Предпочитаните елегантни форми с леко заоблени ръбове и минимално пространство от прозореца са подходящи с неутралната си оптика за всяка строителна ситуация. Тази 70-мм версия предоставя още повече стабилност и по-добри изолационни качества. Изключително лесна е за поддръжка благодарение на гладката повърхност и лежащи в

Модерните ПВЦ прозорци от новата профилна система SOFTLINE 82 се справят с най-съвременните изисквания и взискателни клиенти. Заради иновативната многокамерна структура с широчина на профилите от 82 мм и високоефективната система на уплътняване, те оптимират енергийния баланс на всяка сграда и гарантират уютен комфорт в помещенията при всякакво време.

С дебелина на стените по най-високите немски критерии за качество от клас А по RAL, SOFTLINE 82 обединява превъзходни топлозащитни свойства с изключителна дълготрайност и сигурност. Модерният дизайн на профилите от системата импонира хармонично на всеки архитектурен стил.

 

Повече информация за производителя, може да намерите на сайта им ТУК

 

 

Начало                                                                                                                                                                  Производители